6 Vragen die wij stellen om te komen tot een passende oplossing

6 Vragen die wij stellen om te komen tot een passende oplossing

Bij Prodeta geloven we in de kracht van cloudgebaseerde oplossingen. Onze focus ligt dan ook volledig bij veilige cloudoplossingen, maar die moeten wel naadloos aansluiten bij jouw wensen. Want cloudoplossingen zijn fantastisch, maar voegen alleen waarde toe als ze haarfijn aansluiten bij jouw wensen. Technologie kan nog zo mooi zijn, als het je niet past, heb je er niets aan. Dit zijn zes vragen die wij jou stellen om te komen tot de perfect passende oplossing.

Luisteren is onze missie

Daarom is het onze missie om te luisteren naar jouw wensen. Pas als we die kunnen vertalen naar een perfect passende oplossing waar jij gelukkig van wordt, zijn wij tevreden. Daarbij maken we graag gebruik van onze natuurlijke nieuwsgierigheid. Wij noemen het onze journalistieke houding. We schreven het al eerder in een blog: we vragen je het hemd van het lijf.

1 Waar geloof je in?

Wij willen alle ins en outs van jouw organisatie weten. Wat is de missie en de visie van jullie organisatie en wat zijn jullie doelstellingen? Waar geloven jullie in?

2 Hoe doe je dat?

Welke acties onderneem je om dat geloof te realiseren? Hoe zorg je dat je je doelstellingen haalt en hoe zorg je dat die acties aansluiten bij je missie en visie?

3 Wat doe je?

Wat is het resultaat van je handelingen: wat zijn je producten en je diensten, hoe ziet je marketing eruit?

4 Met wie doe je dat?

Welk soort mensen werken in jullie organisatie? Zijn dat vaste medewerkers, zijn dat flexwerkers of misschien huur je wel freelancers in? En hoeveel zijn dat er? De samenstelling van je team en de groei van je organisatie is medebepalend voor de aanpak en vormgeving van je IT-landschap.

5 Hoe zien je processen eruit?

Wat zijn de belangrijkste bedrijfsprocessen binnen jullie organisatie? Hoe werken de standaardprocessen – denk aan de boekhouding, of de kantoorautomatisering – en hoe zijn de bedrijfsspecifieke processen ingericht? Hoe gaat de informatie rond binnen de organisatie? Waar zie je zelf ruimte voor verbetering?

6 Wat ervaar je als jullie grootste probleem?

Vervolgens willen we heel graag weten waar in jullie organisatie de grootste knelpunten worden ervaren. Is dat tijd- en plaatsonafhankelijk werken, is dat veiligheid, samenwerken of het delen van bestanden met collega’s of met externen, of misschien iets heel anders?

Aan de slag

Op basis van jouw antwoorden op al deze vragen, gaan we aan de slag. We maken een functioneel en technisch ontwerp met alle onderdelen waar jouw ideale moderne werkplek uit bestaat. Op basis hiervan maken we een begroting en een tijdsplanning. Zo weet je haarfijn wat je te wachten staat en we maken je ook nog eens bewust van mogelijkheden en oplossingen voor uitdagingen waar je misschien nog nooit aan had gedacht. En staat die moderne werkplek eenmaal, dan laten we je niet alleen. Kunnen we je ergens mee helpen, zijn we altijd dichtbij. Als wij ons focussen op jouw moderne werkplek, kun jij je focussen op waar jij goed in bent. Hoe fijn is dat?

Nieuwsgierig?

Benieuwd hoe we met een moderne werkplek ook jouw organisatie verder kunnen helpen? Als gecertificeerde solution provider van Microsoft denken we graag met je mee. Neem gerust contact met ons op.

De specialisten van Prodeta ICT

Advies van één van onze specialisten

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.