Cloud oplossingen bedrijven (mkb)

Wij nemen je het hele systeembeheer uit handen en beheren dat voor je. Wij bewaken de servers en zorgen dat deze up-to-date zijn. Daarnaast onderhouden we de infrastructuur en beheren de telefonie. Onze specialisten van de supportafdeling staan voor je hele organisatie klaar.

Wij verbeteren de online structuur

Onze Microsoft cloudgebaseerde oplossingen omvatten onder andere Exchange Online voor e-mail, Sharepoint Online voor enterprise content management, OneDrive-opslagplatform, Mirosoft Teams (voorheen Skype voor Bedrijven), Word- en Excel-Online. Bestaande server migreren we naar Azure. Onze specialisten ontwerpen voor jouw organisatie de best passende IT-infrastructuur.

  • Volledig ontzorgd
  • Geen servers meer nodig

 

Oplossingen op maat

Wij stemmen onze clouddiensten exact af op de behoefte van jouw organisatie. Bij ons kun je kiezen voor maatwerkoplossingen, Office 365 of een combinatie hiervan. Ons team van specialisten adviseert je. We weten als geen ander welke mogelijkheden er voor jou zijn. Wij zijn up-to-date met alle mogelijkheden die Microsoft modern workplace te bieden heeft. Een online werkplek in de cloud zorgt voor tevreden en productieve medewerkers!

Klanten die al succesvol gebruik maken van cloud outsourcing

Bekijk hoe wij de modern workplace inrichten

Een goed gesprek

Waar ligt de behoefte, is er een klik? Laten we kennis maken tijdens een goed en persoonlijk gesprek.

Ontwerpen

Op basis van een uitgebreide inventarisatie zetten we de samen vastgestelde behoeften en doelen om naar een concreet, functioneel en technisch actieplan.

Aan de slag

Onze specialisten maken van het technische design een soepel draaiende werkomgeving waarbij we alle gebruikers meenemen in het proces.

Best Friends in Business

Heb je eenmaal een moderne werkplek die haarfijn aansluit op jouw wensen, dan houden we een vinger aan de pols.

Jouw organisatie ook in de cloud?

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.