Automatische

e-mailhandtekening

CodeTwo Email Signatures 365 automatiseert het beheer van professionele e-mailhandtekeningen voor Microsoft 365-gebruikers, waarbij het consistentie en merkidentiteit in alle uitgaande e-mails waarborgt. Het stelt organisaties in staat om eenvoudig aanpasbare handtekeningen te creëren die automatisch worden bijgewerkt met de nieuwste gebruikersgegevens en marketingcampagnes

Wat is CodeTwo Email Signatures 365?

CodeTwo Email Signatures 365 is een cloud-gebaseerde oplossing die ontworpen is om e-mailhandtekeningen, juridische disclaimers en banners toe te voegen aan e-mails verzonden vanuit elke e-mailclient en apparaat. Dit product is ideaal voor organisaties die gebruikmaken van Microsoft 365 en biedt een centrale beheer van e-mailhandtekeningen voor alle gebruikers binnen de organisatie.

  • Naadloze integratie met Microsoft 365 en eenvoudige delegatie van handtekeningbeheerrechten aan niet-IT-personeel.
  • Automatische updates van gebruikersinformatie, contactgegevens en foto’s die altijd actueel zijn.
  • Handtekeningen worden correct geplaatst in e-mailconversaties, zonder dat ze onderaan worden opgestapeld.
  • Alle grafische elementen worden ingesloten in e-mails, waardoor het niet nodig is om afbeeldingen te downloaden in Outlook.
  • Plan automatische e-mailmarketingcampagnes en volg de resultaten in webanalysetools.

Waarom een automatische handtekening gebruiken??

Het gebruik van CodeTwo Email Signatures 365 zorgt voor consistentie en professionaliteit in uw externe communicatie. Met deze oplossing kun je eenvoudig e-mailhandtekeningen in je huisstijl creëren die uw verkoop kunnen stimuleren en interactie met klanten via sociale iconen vergemakkelijken. Bovendien zijn geen HTML-vaardigheden nodig om aangepaste sjablonen te ontwerpen of te bewerken.

Voor wie?

Deze oplossing is geschikt voor elke organisatie die Microsoft 365 gebruikt, ongeacht de grootte. Het is bijzonder interessant voor bedrijven die hun merkidentiteit willen versterken en een uniforme uitstraling willen behouden in alle uitgaande e-mails.

Klanten die al succesvol gebruik maken van een automatische handtekening

Bekijk hoe wij de modern workplace inrichten

Een goed gesprek

Waar ligt de behoefte, is er een klik? Laten we kennis maken tijdens een goed en persoonlijk gesprek.

Ontwerpen

Op basis van een uitgebreide inventarisatie zetten we de samen vastgestelde behoeften en doelen om naar een concreet, functioneel en technisch actieplan.

Aan de slag

Onze specialisten maken van het technische design een soepel draaiende werkomgeving waarbij we alle gebruikers meenemen in het proces.

Best Friends in Business

Heb je eenmaal een moderne werkplek die haarfijn aansluit op jouw wensen, dan houden we een vinger aan de pols.

Nieuwsgierig naar Workspace 365 voor jouw organisatie?

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.