Cyber security MKB

Cyber security voor het MBK is bij ons nummer één prioriteit als het gaat om online werken. Onze Security Baseline is op drie niveaus sterk doorontwikkeld, waarmee we optimale veiligheid van de cloudomgeving bieden.

Cyber security MKB: veilig werken, onze prioriteit

Een goede beveiliging is een van de belangrijkste onderdelen van de moderne werkplek. Met Microsoft Defender voor Office 365 voeren we controles uit op malafide links in e-mails, bijlagen, phising- en spammails en malware. Berichten die de medewerkers zelf versturen naar externe ontvangers worden bovendien versleuteld. Zo kan alleen de ontvanger het bericht openen.

  • Voorkomt cyberaanvallen
  • Detecteert schadelijke en verdachte inhoud
  • Vereenvoudigd beheer

 

Cyber security check: oplossingen op maat

Ontdek hoe het met de online veiligheid van jouw organisatie gesteld is. Onze specialisten maken gebruik van de Cyber Security Assessment Tool (CSAT) van onze partner. De CSAT brengt met geautomatiseerde scans en analyses van het netwerk – zowel in de cloud als on-premises – de pijnpunten binnen jouw infrastructuur in kaart. Wij geven je een duidelijk rapport met een actieplan voor verbetering van de security op basis van feiten!

Klanten die al succesvol gebruik maken van beveiliging

Bekijk hoe wij de modern workplace inrichten

Een goed gesprek

Waar ligt de behoefte, is er een klik? Laten we kennis maken tijdens een goed en persoonlijk gesprek.

Ontwerpen

Op basis van een uitgebreide inventarisatie zetten we de samen vastgestelde behoeften en doelen om naar een concreet, functioneel en technisch actieplan.

Aan de slag

Onze specialisten maken van het technische design een soepel draaiende werkomgeving waarbij we alle gebruikers meenemen in het proces.

Best Friends in Business

Heb je eenmaal een moderne werkplek die haarfijn aansluit op jouw wensen, dan houden we een vinger aan de pols.

Jouw organisatie ook goed beveiligd?

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.