Denk aan uw feestdagen melding

Nieuws

De feestdagen komen er weer aan! Daarom willen we u eraan herinneren uw eventuele aangepaste welkomsttekst in uw telefooncentrale zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

Omdat wij veel verzoeken ontvangen, willen we u vragen dit niet op het laatste moment te doen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat uw boodschap op tijd in uw telefooncentrale staat.

U kunt uw wijziging aan ons doorgeven door gelijk uw tijdelijke boodschap in te spreken op onze inspreekvoicemail.

De inspreekvoicemail is bereikbaar op nummer 088 – 018 3242.
Vergeet niet uw naam en bedrijfsnaam te vermelden.

Let op! Vermeld de volledige tekst van de gewenste melding en de betreffende feestdag. Geef tevens duidelijk aan op welke telefoonnummers de doorschakelmelding geplaatst moet worden. Indien u niets aangeeft wordt de aangepaste melding alleen op het hoofdnummer geplaatst.

De eerstvolgende feestdagen waar u aan kunt denken bij het aanpassen van uw meldingen:

  • Kerstmis – 25 & 26 december
  • Nieuwjaarsdag – 1 januari

Tip! We raden u aan om één standaard melding te creëren voor alle feestdagen, zodat u niet steeds opnieuw een boodschap hoeft in te spreken.

Voorbeeld: In verband met de feestdagen zijn wij vandaag gesloten. Wij zijn weer bereikbaar vanaf de eerstvolgende werkdag.

We stellen het op prijs als u al uw meldingen in één keer aan ons doorgeeft, dan stellen wij het voor het gehele jaar in.

Zodra uw aanvraag is verwerkt, ontvangt u van ons een melding.
Mocht u nog vragen hebben dan horen we het graag. U kunt de ServiceDesk bereiken per e-mail op support@prodeta.nl of telefonisch nummer 088-0183210.

Fijne feestdagen!