Gewoon objectief

IT consultant: de juiste specialist voor uw project

De ontwikkelingen op IT-gebied gaan snel. Dat is precies wat ons vakgebied zo uitdagend houdt en waar onze passie ligt. Is uw IT omgeving toe aan vernieuwing of uitbreiding? Wilt u de mogelijke besparingen op uw IT omgeving inzichtelijk hebben? Heeft u behoefte aan een second opinion? Prodeta ICT ondersteunt organisaties en biedt objectief advies op projectbasis of detachering.

Een afspraak heeft u bij ons zo geregeld

Ons team van slimme koppen staat voor u klaar, denkt met u mee en weet als geen ander welke mogelijkheden er voor u zijn. Is dat gewoon? Voor ons wel! Maak nu een afspraak met één van onze ICT specialisten.

Ik wil een afspraak!

Projectmanagement: gewoon goed geregeld

Naast ICT advies helpen wij u ook op weg met uw projectmanagement. Onze ICT specialisten hebben ruime ervaring met de implementatie van IT projecten en kunnen u ondersteuning bieden in de aansturing en uitvoering van uw project. Wij staan voor u klaar, dat vinden wij heel gewoon!

Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Prodeta ICT. Als hotel zijn wij 24 uur per dag afhankelijk van een betrouwbaar, veilig en stabiel ICT systeem. Prodeta ICT zorgt daar voor. Mocht er toch een probleem zijn of er moet hardware vervangen worden, dan pakken ze dit super snel op! Ze zijn echt begaan met ons bedrijf, dat is erg prettig.
~ Laura Winters, Hotel Haarhuis
Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! Een jonge, ambitieuze, loyale en flexibele organisatie die op alle ICT vraagstukken passende en creatieve oplossingen biedt. Door persoonlijke contact zijn ze in staat om de groei die Eureka Groep doormaakt te begrijpen en ons van de beste adviezen te voorzien. Hierdoor lopen we niet achter de feiten aan, maar zijn we voorbereid op de dag van morgen en overmorgen. Kortom, Eureka Groep is een meer dan tevreden en trouwe partner van Prodeta ICT!
~ Stefan Jongeburger, Directeur Eureka Groep