Gewoon beschikbaar

Cloud werkplek: werk altijd waar en wanneer u dat wilt

Steeds meer bedrijven gaan voor het nieuwe werken. Online werken biedt uw medewerkers, vast en flexibel, de mogelijkheid om vanaf ieder apparaat en iedere locatie te werken. Uw ICT omgeving is altijd beschikbaar en u heeft geen server meer nodig. E-mail, agenda, documenten en applicaties zijn makkelijk en veilig te bereiken in de browser, via uw mobiele apparaat of uw werkplek. Voor een altijd snelle internetverbinding leveren wij onder andere VDSL en glasvezel internetverbindingen. Altijd en overal werken, dat is toch heel gewoon?

Prodeta clouddiensten

Clouddiensten op maat

Wij stemmen onze clouddiensten precies af op de behoefte van uw organisatie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een maatwerkoplossing, Office365 of een combinatie hiervan. Een online werkplek in de cloud voor iedereen!

Ervaar de vrijheid van online werken met Teamfield

Alles wat u nodig heeft, vanaf ieder apparaat vanaf iedere locatie. Met Teamfield heeft u alles bij de hand of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent. Zonder server, gewoon online via de deskop werken. Met Teamfield heeft u geen server meer nodig! Prodeta ICT maakt uw IT weer eenvoudig.

Ik wil een afspraak!

Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Prodeta ICT. Als hotel zijn wij 24 uur per dag afhankelijk van een betrouwbaar, veilig en stabiel ICT systeem. Prodeta ICT zorgt daar voor. Mocht er toch een probleem zijn of er moet hardware vervangen worden, dan pakken ze dit super snel op! Ze zijn echt begaan met ons bedrijf, dat is erg prettig.
~ Laura Winters, Hotel Haarhuis
Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! Een jonge, ambitieuze, loyale en flexibele organisatie die op alle ICT vraagstukken passende en creatieve oplossingen biedt. Door persoonlijke contact zijn ze in staat om de groei die Eureka Groep doormaakt te begrijpen en ons van de beste adviezen te voorzien. Hierdoor lopen we niet achter de feiten aan, maar zijn we voorbereid op de dag van morgen en overmorgen. Kortom, Eureka Groep is een meer dan tevreden en trouwe partner van Prodeta ICT!
~ Stefan Jongeburger, Directeur Eureka Groep