Gewoon verbonden

Managed Services: Gewoon heel flexibel

Met Managed Services maken we een complexe dienst weer eenvoudig. Beheer, onderhoud, ondersteuning en zelfs vervanging is allemaal opgenomen in een vast maandbedrag per apparaat. Alle onderdelen binnen de Managed Services worden 24/7 in de gaten gehouden door het beheercentrum van Prodeta ICT. Managed Services zijn heel flexibel en groeien mee met uw organisatie. Zo betaalt u nooit teveel.

Managed WiFi

Managed WiFi van Prodeta ICT levert een zakelijke wifioplossing, eenvoudig in één abonnement. Managed Wifi is daardoor geschikt voor iedere organisatie, zowel groot als klein. De wifioplossing groeit mee met uw organisatie tot 1000 units, verspreid over meerdere locaties. Op deze manier kunnen werknemers eenvoudig op meerdere vestigingen gebruik maken van uw WiFi-netwerk. Altijd en overal een snel draadloos netwerk, dat is toch heel gewoon?

Managed Infrastructuur

Hoeveel switches u nu nodig heeft is meestal wel in te vullen maar hoe is dat over twee jaar? En is de doorvoersnelheid dan nog wel voldoende? Met Managed Infrastuctuur vormt het hart van uw infrastructuur van switches, gateways en firewalls. Flexibel op- en af- te schalen voor een vast bedrag per maand zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Managed internet

Managed internet van Prodeta ICT biedt uw organisatie een snelle en betrouwbare internetverbinding. Wij leveren wij onder andere VDSL en glasvezel tegen een scherp bedrag per maand. De internetverbinding monitoren wij actief, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van uw internetverbinding. Altijd veilig en betrouwbaar internet met Managed internet van Prodeta ICT.

Managed camera security

Gewoon goed beveiligd? Ontdek het gemak van Prodeta ICT managed camera security, een camerasysteem gemaakt voor de cloud. Voeg eenvoudig een camera toe, bepaal zelf hoe lang de opnames bewaard moeten worden en dat alles zonder extra software en licenties maar voor een vast bedrag per apparaat per maand.

Een IT bedrijf in de buurt

Groeit uw bedrijf en wilt u het systeembeheer uitbesteden? Of gaat uw bedrijf verhuizen en bent u op zoek naar een IT bedrijf in de buurt? Wij vinden het belangrijk dat we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen bij dit proces. Daarom vinden we het heel normaal om u en uw bedrijf goed te leren kennen. Samen met u kijken we naar ICT oplossingen die aansluiten op uw wensen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ik wil een afspraak!

Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Prodeta ICT. Als hotel zijn wij 24 uur per dag afhankelijk van een betrouwbaar, veilig en stabiel ICT systeem. Prodeta ICT zorgt daar voor. Mocht er toch een probleem zijn of er moet hardware vervangen worden, dan pakken ze dit super snel op! Ze zijn echt begaan met ons bedrijf, dat is erg prettig.
~ Laura Winters, Hotel Haarhuis
Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! Een jonge, ambitieuze, loyale en flexibele organisatie die op alle ICT vraagstukken passende en creatieve oplossingen biedt. Door persoonlijke contact zijn ze in staat om de groei die Eureka Groep doormaakt te begrijpen en ons van de beste adviezen te voorzien. Hierdoor lopen we niet achter de feiten aan, maar zijn we voorbereid op de dag van morgen en overmorgen. Kortom, Eureka Groep is een meer dan tevreden en trouwe partner van Prodeta ICT!
~ Stefan Jongeburger, Directeur Eureka Groep