Gewoon zorgeloos

Systeembeheer: Een altijd werkende ICT omgeving

Een goed werkende ICT omgeving, is voor ons heel gewoon. Wij vinden het belangrijk dat u zorgeloos kunt werken en altijd bereikbaar bent. Hoe wij zorgen voor een goed werkende ICT omgeving? Wij gaan verder dan het eenmalig implementeren van ICT oplossingen. Wij blijven op de achtergrond uw ICT automatisering monitoren, beheren en onderhouden. Is dat gewoon? Ja, als systeembeheerder doen wij niet anders.

Een IT bedrijf in de buurt

Groeit uw bedrijf en wilt u het systeembeheer uitbesteden? Of gaat uw bedrijf verhuizen en bent u op zoek naar een IT bedrijf in de buurt? Wij vinden het belangrijk dat we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen bij dit proces. Daarom vinden we het heel normaal om u en uw bedrijf goed te leren kennen. Samen met u kijken we naar ICT oplossingen die aansluiten op uw wensen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ik wil een afspraak!

Prodeta Systeembeheer

Prodeta gewoon zorgeloos

Geen zorgen meer over uw ICT omgeving. Wij beheren uw (cloud) systemen en ondersteunen uw gebruikers voor een vast bedrag per maand. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw ICT omgeving en kunt u zich focussen op wat voor u echt belangrijk is.

Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Prodeta ICT. Als hotel zijn wij 24 uur per dag afhankelijk van een betrouwbaar, veilig en stabiel ICT systeem. Prodeta ICT zorgt daar voor. Mocht er toch een probleem zijn of er moet hardware vervangen worden, dan pakken ze dit super snel op! Ze zijn echt begaan met ons bedrijf, dat is erg prettig.
~ Laura Winters, Hotel Haarhuis
Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! Een jonge, ambitieuze, loyale en flexibele organisatie die op alle ICT vraagstukken passende en creatieve oplossingen biedt. Door persoonlijke contact zijn ze in staat om de groei die Eureka Groep doormaakt te begrijpen en ons van de beste adviezen te voorzien. Hierdoor lopen we niet achter de feiten aan, maar zijn we voorbereid op de dag van morgen en overmorgen. Kortom, Eureka Groep is een meer dan tevreden en trouwe partner van Prodeta ICT!
~ Stefan Jongeburger, Directeur Eureka Groep