Gebruik maken van de nieuwe achtergrond effecten in Teams.

Sinds 14 april 2020 kun je in Teams gebruik maken van achtergrondeffecten. Daarmee worden je verplichte thuiswerk vergaderingen ineens een stuk gezelliger. Het was al mogelijk om in de Teams App op Windows je achtergrond wazig te maken. Maar nu is het dus ook mogelijk om je achtergrond compleet te veranderen.

Om een achtergrond te kiezen klik je in een vergadering op de drie puntjes van de instellingenbalk die verschijnt als je met je muis over het beeld beweegt.

Kies vervolgens voor Achtergrondeffecten weergeven.

Er verschijnt vervolgens een venster waar je kunt kiezen uit verschillende achtergronden. Selecteer een achtergrond en kies Voorbeeld om het effect te bekijken. Bevalt het? Kies dan Toepassen en zo werk je ineens niet vanuit je logeerkamer maar vanuit een keurig opgeruimd kantoor of rustgevende groene heuvels. Er zijn ook verschillende fantasie achtergronden zoals Minecraft en buitenaardse taferelen.

Nu hoe je je nooit meer zorgen te maken over wat er op de achtergrond zichtbaar is. Je kiest gewoon een achtergrond die bij je stemming past.

Advies van één van onze specialisten

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.