Gewoon objectief

IT consultant: de juiste specialist voor uw project

De ontwikkelingen op IT-gebied gaan snel. Dat is precies wat ons vakgebied zo uitdagend houdt en waar onze passie ligt. Is uw IT omgeving toe aan vernieuwing of uitbreiding? Wilt u de mogelijke besparingen op uw IT omgeving inzichtelijk hebben? Heeft u behoefte aan een second opinion? Prodeta ICT ondersteunt organisaties en biedt objectief ICT advies op projectbasis of detachering.

Een afspraak heeft u bij ons zo geregeld

Ons team van slimme koppen staat voor u klaar, denkt met u mee en weet als geen ander welke mogelijkheden er voor u zijn. Is dat gewoon? Voor ons wel! Maak nu een afspraak met één van onze ICT specialisten.

Ik wil een afspraak!

    Projectmanagement: gewoon goed geregeld

    Naast ICT advies helpen wij u ook op weg met uw projectmanagement. Zo hebben onze ICT specialisten ruime ervaring met de implementatie van IT projecten. Zij kunnen u ondersteuning bieden in de aansturing en uitvoering van uw project. Wij staan voor u klaar, dat vinden wij heel gewoon! 

    We zijn heel blij met onze nieuwe werkwijze, die ons niet alleen veel rust maar ook een flinke tijdbesparing oplevert! ~ Trudy de Groot, Directrice Plushome
    Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Prodeta ICT ~ Laura Winters, Hotel Haarhuis
    Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! ~ Stefan Jongeburger, Directeur Eureka Groep