Gewoon verbonden

Managed Services: Gewoon heel flexibel

We een complexe dienst weer eenvoudig met Managed Services. Beheer, onderhoud, ondersteuning en zelfs vervanging is allemaal opgenomen in een vast maandbedrag per apparaat. Alle onderdelen binnen de Managed Services worden 24/7 in de gaten gehouden door het beheercentrum van Prodeta ICT. Managed Services zijn heel flexibel en groeien mee met uw organisatie. Zo betaalt u nooit teveel.

Managed WiFi

Managed WiFi van Prodeta ICT levert een zakelijke wifioplossing, eenvoudig in één abonnement. En is daardoor geschikt voor iedere organisatie, zowel groot als klein. De wifi-oplossing groeit mee met uw organisatie tot 1000 units, verspreid over meerdere locaties. Op deze manier kunnen werknemers eenvoudig op meerdere vestigingen gebruik maken van uw WiFi-netwerk. Altijd en overal een snel draadloos netwerk, dat is toch heel gewoon?

Managed Infrastructuur

Hoeveel switches u nu nodig heeft is meestal wel in te vullen maar hoe is dat over twee jaar? En is de doorvoersnelheid dan nog wel voldoende? Met Managed Infrastuctuur vormt het hart van uw infrastructuur van switches, gateways en firewalls. Flexibel op- en af- te schalen voor een vast bedrag per maand zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Managed internet

Managed internet van Prodeta ICT biedt uw organisatie een snelle en betrouwbare internetverbinding. Wij leveren wij onder andere VDSL en glasvezel tegen een scherp bedrag per maand. De internetverbinding monitoren wij actief. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van uw internetverbinding. Altijd veilig en betrouwbaar internet met Managed internet van Prodeta ICT.

Managed camera security

Gewoon goed beveiligd? Ontdek het gemak van Prodeta ICT managed camera security. Een camerasysteem gemaakt voor de cloud. Voeg eenvoudig een camera toe, bepaal zelf hoe lang de opnames bewaard moeten worden. En dat alles zonder extra software en licenties maar voor een vast bedrag per apparaat per maand.

Een IT bedrijf in de buurt

Groeit uw bedrijf en wilt u het systeembeheer uitbesteden? Of gaat uw bedrijf verhuizen en bent u op zoek naar een IT bedrijf in de buurt? Wij vinden het belangrijk dat we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen bij dit proces. Daarom vinden we het heel normaal om u en uw bedrijf goed te leren kennen. Samen met u kijken we naar ICT oplossingen die aansluiten op uw wensen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ik wil een afspraak!

    We zijn heel blij met onze nieuwe werkwijze, die ons niet alleen veel rust maar ook een flinke tijdbesparing oplevert! ~ Trudy de Groot, Directrice Plushome
    Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Prodeta ICT ~ Laura Winters, Hotel Haarhuis
    Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! ~ Stefan Jongeburger, Directeur Eureka Groep