Gewoon zorgeloos

Systeembeheer: Een altijd werkende ICT omgeving

Een goed werkende ICT omgeving ofwel systeembeheer, is voor ons heel gewoon. Wij vinden het belangrijk dat u zorgeloos kunt werken en altijd bereikbaar bent. Hoe wij zorgen voor een goed werkende ICT omgeving? Wij gaan verder dan het eenmalig implementeren van ICT oplossingen. Wij blijven op de achtergrond uw ICT automatisering monitoren, beheren en onderhouden. Is dat gewoon? Ja, als systeembeheerder doen wij niet anders.

Een IT bedrijf in de buurt

Groeit uw bedrijf en wilt u het systeembeheer uitbesteden? Of gaat uw bedrijf verhuizen en bent u op zoek naar een IT bedrijf in de buurt? Wij vinden het belangrijk dat we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen bij dit proces, daarom vinden we het heel normaal om u en uw bedrijf goed te leren kennen. Samen met u kijken we naar ICT oplossingen die aansluiten op uw wensen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ik wil een afspraak!

  Prodeta Systeembeheer

  Prodeta gewoon zorgeloos

  Geen zorgen meer over uw ICT omgeving. Wij beheren uw (cloud) systemen en ondersteunen uw gebruikers voor een vast bedrag per maand. U weet precies waar u aan toe bent, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw ICT omgeving en u zich kunt focussen op wat voor u echt belangrijk is.

  Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Prodeta ICT ~ Laura Winters, Hotel Haarhuis
  We zijn heel blij met onze nieuwe werkwijze, die ons niet alleen veel rust maar ook een flinke tijdbesparing oplevert! ~ Trudy de Groot, Directrice Plushome
  Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! ~ Stefan Jongeburger, Directeur Eureka Groep