Met Office 365 het maximale uit je mensen halen? Ga voor maatwerk

Met Office 365 het maximale uit je mensen halen? Ga voor maatwerk

Je werkt met Office 365 en toch hoor je regelmatig je mensen klagen dat hun werk te veel tijd kost. Het is omslachtig, inefficiënt, chaotisch. Hoe los je dat op? Door je omgeving helemaal zo in te richten dat het jouw organisatie past als een oude jas.

Uniek

Wereldwijd zijn er zo’n 250 miljoen Office 365-gebruikers. Alleen Microsoft Teams al wordt door 145 miljoen mensen gebruikt. We kunnen dus wel stellen dat Microsoft-platform ongekend populair is. Toch is het mogelijk dat je je medewerkers hoort klagen dat hun manier van werken omslachtig en inefficiënt is. Dat lijkt lastig met elkaar te rijmen. Maar het verbaast ons niet. Iedere organisatie is immers uniek, dus jouw organisatie ook! En bij een unieke organisatie past geen one-size-fits-all-oplossing.

Power Platform

Stel: afdeling x heeft een lijst met verjaardagen van al je medewerkers. Dat moet bijgehouden worden, want soms gaan medewerkers weg en tegelijkertijd komen er nieuwe medewerkers bij. Afdeling y houdt een lijst met kentekens bij van alle medewerkers. Je raadt het al: die lijst moet ook bijgehouden worden. Efficiënt? Niet echt. Dat kan slimmer. Door bijvoorbeeld Power Automate in te zetten: onderdeel van het Power Platform, een cloudgebaseerde Microsoft-dienst waarmee je bijvoorbeeld tijdrovende taken en processen automatiseert. En het zit standaard in je Microsoft-licentie, dus het kost je niets extra.

Technologie moet passen

In een eerdere blog schreven we al dat technologie alleen waarde toevoegt als het past bij je organisatie. Dus snel een Office-pakket neerzetten en weer wegwezen, daar geloven wij niet in. Pas als wij jouw wensen kunnen vertalen naar een perfect passende oplossing waar jij en je medewerkers gelukkig van worden, zijn wij tevreden. Daarom vragen we je het hemd van het lijf als we voor jou een moderne werkplek mogen neerzetten. Daarbij proberen we met de tools die al standaard in je licentie zitten tot een slimme, laagdrempelige oplossing te komen die je past als een oude jas. Of een nieuw maatpak, als je dat liever hebt. Zo versimpelen we je bedrijfsprocessen en zorgen we voor blije medewerkers.

Nieuwsgierig?

Benieuwd hoe we met een moderne werkplek ook jouw organisatie verder kunnen helpen? Als gecertificeerde solution-provider van Microsoft denken we graag met je mee. Neem gerust contact met ons op.

De specialisten van Prodeta ICT

Advies van één van onze specialisten

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.