Ontspannen overstappen? Zo lukt het wel

Onlangs spraken we met een IT-manager van een grote organisatie. Haar team had, na de uitbraak van het coronavirus, als een razende Microsoft Teams geïnstalleerd, SharePoint is inmiddels uitgerold en de mailomgeving staat in de Microsoft-cloud. Ze staan als het ware met één been in de cloud. Maar op één been kun je niet lopen. Wij vinden dat het beter kan. Maar, we weten het, overstappen van IT-partner is niemands favoriete bezigheid. Met onze overstapservice zorgen we dat je werkplek nog beter aansluit op de wensen van jou en je medewerkers. Zonder gedoe. In deze blog vertellen we je hoe dat eruitziet, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een goed gesprek

Een langetermijnrelatie begint met een goed gesprek. Dat kan bij jou aan de directietafel of op ons kantoor in Arnhem, die keuze is aan jou. Een goede, betrouwbare IT-omgeving kost nu eenmaal geld. Maar het levert je ook heel wat op. Dat gesprek gaan we graag ergens aan waar we elkaar graag live in de ogen kunnen kijken. Dat doen we niet in techneutentaal. Gewoon van mens tot mens. Met gezonde nieuwsgierigheid.

Ontwerpen

Als we écht weten waar je organisatie voor staat en wat jouw uitdagingen zijn, gaan onze raderen draaien. We maken een functioneel en technisch ontwerp dat alle elementen van jouw specifieke moderne werkplek bevat. Op basis hiervan maken we een begroting en een tijdsplanning.

Aan de slag

Word je gelukkig van ons voorstel? Dan is het tijd voor harde actie. Onze specialisten gaan het functioneel en technisch ontwerp in de praktijk uitwerken. Omdat verandering altijd moeilijk is, nemen we de gebruikers aan de hand mee door dit traject. Zo garanderen we een succesvolle implementatie.

Best Friends in Business

Heb je eenmaal een moderne werkplek die haarfijn aansluit op jouw wensen, dan laten we je niet alleen. We zijn altijd dichtbij en kunnen we je ergens mee helpen, zijn we binnen handbereik. We houden altijd een vinger aan de pols.

Onze specialisten gaan verder

Van cloud tot systeembeheer en van managed services tot zakelijke telefonie via VoIP, wij staan voor je klaar met advies en ondersteuning. Benieuwd hoe we jouw organisatie verder kunnen brengen? We helpen je graag. Elke organisatie heeft z’n eigen behoeften, wensen, eisen en prioriteiten. Door verdraaid goed te luisteren, zorgen wij voor een werkplek die je past als een fijne oude jas. Neem gerust contact met ons op. Als gecertificeerde solution provider van Microsoft denken we graag met je mee.

De specialisten van Prodeta ICT

Advies van één van onze specialisten

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.