Onze aanpak

Iedere organisatie is uniek, dus jouw organisatie ook! Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan. En welke oplossing dat is, ontdekken we aan de hand van vier stappen.

Verbeter de manier van werken met Prodeta

We kijken samen naar hoe we de modern workplace in jouw organisatie inzetten. Zo bepalen we samen wat de ideale route is naar een optimale Microsoft 365 en Microsoft Azure inrichting is.

Bekijk hoe wij de modern workplace inrichten

01

Een goed gesprek

Een langetermijnrelatie begint met een goed gesprek. Dat kan bij jou aan de directietafel of op ons kantoor in Arnhem, die keuze is aan jou. Een goede, betrouwbare IT-omgeving kost nu eenmaal geld. Maar het levert je ook heel wat op. Dat gesprek gaan we graag ergens aan waar we elkaar graag live in de ogen kunnen kijken. Dat doen we niet in techneutentaal. Gewoon van mens tot mens.

02

Ontwerpen

Als we weten waar je organisatie voor staat en wat jouw uitdagingen zijn, gaan onze raderen draaien. We maken een functioneel en technisch ontwerp dat alle elementen van jouw specifieke moderne werkplek bevat. Op basis hiervan maken we een begroting en een tijdsplanning.

03

Aan de slag

Word je gelukkig van ons voorstel? Dan is het tijd voor harde actie. Onze specialisten gaan het functioneel en technisch ontwerp in de praktijk uitwerken. Omdat verandering altijd moeilijk is, nemen we de gebruikers aan de hand mee door dit traject. Zo garanderen we een succesvolle implementatie.

04

Best Friends in Business

Heb je eenmaal een moderne werkplek die haarfijn aansluit op jouw wensen, dan laten we je niet alleen. We zijn altijd dichtbij en kunnen we je ergens mee helpen, zijn we binnen handbereik. We houden altijd een vinger aan de pols.

Specialistisch advies

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.