Op de zeepkist met Microsoft Teams

Heeft u een belangrijke boodschap te verkondigen? Ga dan eens naar Speakers Corner in Hydepark Londen. Breng je eigen zeepkist mee als symbolisch spreekgestoelte om fysiek uw mening te verkondigen. Voorlopig blijft het lastig om het publiek ‘live’ toe te spreken. Ook voor bedrijven! Dat betekent minder of zelfs geen contact met collega’s, leveranciers en klanten. Wat nu? Hoe krijgt u uw boodschap toch voor het voetlicht?

Microsoft Teams

Regelmatig krijgen wij als Microsoft specialist en Microsoft Silver Partner de vraag een oplossing te bedenken om het gebrek aan fysieke communicatie digitaal te compenseren. Met Microsoft Teams kunt u online vergaderingen, bijeenkomsten en events organiseren. Het biedt ook opties om collega’s contact met elkaar te laten houden nu ze niet even bij elkaar kunnen binnen lopen om een zakelijke- of privé update te geven. Op zich is het instellen van Microsoft Team geen rocket science. Wel is het zaak om hapsnap werk te voorkomen. Hoe integreert u Microsoft Teams met al uw andere applicaties? Welke licenties heeft u nodig? Of welke rol speelt u bij events.

Zenden en ontvangen

Onlangs kregen wij de vraag van een middelgrote overheidsorganisatie om snel en adequaat samen een digitaal podium te bouwen. Zij wilden namelijk snel weer (persoonlijk) contact hebben met hun relaties. Een amper gebruikte vergaderzaal bleek al snel een prima mogelijkheid om daarin professionele apparatuur te installeren. Hiermee konden zij op eigen initiatief zowel zenden als ontvangen. Met het aanpassen van één licentie (van de directeur die aan het woord wilde komen) mochten wij voor hen een moderne digitale zeepkist ontwerpen.

Snel schakelen

Prodeta ICT begrijpt u én uw drijfveer om in het nieuwe normaal te blijven excelleren. Wij hebben de afgelopen maanden veel vragen beantwoord hoe bedrijven aan de voorkant snel kunnen schakelen en wat wij aan de achterkant kunnen regelen om het nieuwe werken mogelijk te maken. Niet altijd spannend qua techniek, maar het vraagt wel om maatwerk oplossingen. Geen organisatie is immers hetzelfde.

Wij helpen u graag om uw persoonlijke ambitie te realiseren. Met Microsoft Teams als professionele digitale zeepkist om uw belangrijke boodschap te communiceren. Een keer laten zien hoe het werkt? Of assisteren bij een vergadering of live event? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze consultants.

De specialisten van Prodeta ICT

Advies van één van onze specialisten

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.