More than a workplace

Wij geloven dat iedere organisatie verder komt met een toekomstgerichte werkplek in combinatie met cloudgebaseerde diensten. Zorgeloos werken en bereikbaar waar en wanneer je dat wilt, op het apparaat dat je op dat moment het beste past. En dat natuurlijk allemaal met de meest optimale beveiliging. Dat spreekt voor zich.

We halen het maximale uit de digitale werkomgeving

Onze visie: cloud first

Wij geloven in de kracht van cloud gebaseerde oplossingen. Onze focus ligt dan ook volledig bij veilige cloudoplossingen die naadloos aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers. Want door te investeren in moderne technologie maak je jouw organisatie toekomstbestendig. En op de langere termijn zorgt het ook nog eens voor een mooie kostenbesparing.

Onze missie: luisteren naar jouw behoefte

Onze cloudoplossingen voegen alleen waarde toe als ze haarfijn aansluiten bij jouw behoefte. De vertaling van die behoefte naar een perfect passende oplossing waar iedereen binnen jouw organisatie gelukkig van wordt; dat is waar onze specialisten elke dag weer vol passie voor aan de slag gaan. Daarbij maken we niet alleen gebruik van onze natuurlijke nieuwsgierigheid, onze vakkennis zorgt ervoor dat we met oplossingen komen waar je nog nooit aan hebt gedacht.

  • Volledige focus op veilige cloudoplossingen
  • Wij maken jouw organisatie toekomstbestendig
  • Oplossingen waar je nooit aan had gedacht

Bekijk hoe wij de modern workplace inrichten

Een goed gesprek

Waar ligt de behoefte, is er een klik? Laten we kennis maken tijdens een goed en persoonlijk gesprek.

Ontwerpen

Op basis van een uitgebreide inventarisatie zetten we de samen vastgestelde behoeften en doelen om naar een concreet, functioneel en technisch actieplan.

Aan de slag

Onze specialisten maken van het technische design een soepel draaiende werkomgeving waarbij we alle gebruikers meenemen in het proces.

Best Friends in Business

Heb je eenmaal een moderne werkplek die haarfijn aansluit op jouw wensen, dan houden we een vinger aan de pols.

Microsoft

Al onze oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft 365 en Microsoft Azure. Met de door ons ontwikkelde Security Baseline hebben we drie niveaus uitgewerkt waarmee we de veiligheid van een cloudomgeving sterk kunnen vergroten. En een moderne werkplek vraagt ook om modern beheer. Of het nu gaat om laptops, desktops, smartphones of tablets, alle apparaten kunnen zonder de tussenkomst van de medewerker geïnstalleerd worden.

Onze specialisten gaan verder

Van cloud tot systeembeheer en van managed services tot zakelijke telefonie via VoIP, wij staan voor je klaar met advies en ondersteuning. Benieuwd hoe we jouw organisatie verder kunnen brengen? We helpen je graag. Elke organisatie heeft z’n eigen behoeften, wensen, eisen en prioriteiten. Door verdraaid goed te luisteren, zorgen wij voor een werkplek die je past als een fijne oude jas. Neem gerust contact met ons op. Als gecertificeerde solution provider van Microsoft denken we graag met je mee.

Advies van één van onze specialisten

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.