Overal werken door bedrijfsautomatisering

Thuiswerken, afspraken buiten de deur of werken op kantoor. Onze modern workplace biedt alles wat je medewerkers nodig hebben om vanaf elk apparaat en elke locatie te kunnen werken.

Wij verbeteren de manier van werken met bedrijfsautomatisering

Medewerkers eisen flexibiliteit en vrijheid.  Ze willen simpelweg altijd en overal kunnen werken en met elkaar communiceren. Qua technologie is dat prima te doen. Wij beheersen en beheren alle Microsoft-applicaties en zorgen dat de ICT-omgeving online voor iedereen beschikbaar is. Zo garanderen wij voor iedere medewerker een passende werkplek. E-mail, agenda, documenten en applicaties zijn gemakkelijk en veilig door de medewerkers online te bereiken op elk apparaat. In de cloud, zonder on-premises servers.

  • Tijd- en plaatsonafhankelijk
  • Werken op elk apparaat
  • Altijd toegang tot bestanden
  • Geen eigen servers meer nodig

 

Oplossingen op maat

Wij stemmen onze clouddiensten nauwkeurig af op de behoefte van jouw organisatie. Bij ons krijg je altijd een maatwerkoplossing, Office 365 of een combinatie hiervan. Ons team van specialisten adviseert je. We weten als geen ander welke mogelijkheden er voor jouw organisatie beschikbaar zijn. Wij zijn up-to-date met alle mogelijkheden die de Microsoft modern workplace te bieden heeft. Een online werkplek in de cloud zorgt voor tevreden en productieve medewerkers!

Klanten die al succesvol overal kunnen werken

Bekijk hoe wij de modern workplace inrichten

Een goed gesprek

Waar ligt de behoefte, is er een klik? Laten we kennis maken tijdens een goed en persoonlijk gesprek.

Ontwerpen

Op basis van een uitgebreide inventarisatie zetten we de samen vastgestelde behoeften en doelen om naar een concreet, functioneel en technisch actieplan.

Aan de slag

Onze specialisten maken van het technische design een soepel draaiende werkomgeving waarbij we alle gebruikers meenemen in het proces.

Best Friends in Business

Heb je eenmaal een moderne werkplek die haarfijn aansluit op jouw wensen, dan houden we een vinger aan de pols.

Ook overal kunnen werken met jouw organisatie?

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.