Prodeta Quickscan

Cybercrime: actie is nodig!

Met de jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit binnen het mkb en de toenemende mate van online werkplekken is veiligheid van essentieel belang. Uit een recent onderzoek van Hiscox blijkt dat jaarlijks 55% van de mkb’ers te maken krijgt met cyber- en ransomwareaanvallen. Beperkte middelen ontslaan je niet van de verantwoordelijkheid om data, systemen en processen adequaat te beveiligen. Maar om deze processen te kunnen optimaliseren, moet je eerst weten hoe veilig jouw organisatie is. Krijg snel een uitgebreid inzicht in de status van de beveiliging van jouw organisatie met de Prodeta Quickscan.

  • Eenvoudig en snel inzicht in de status van jouw beveiliging
  • Volledig geautomatiseerde scans en analyses
  • Bruikbare input voor jouw securityroadmap
  • Minimale belasting van jouw IT-afdeling

Vraag direct een quickscan aan

Kom erachter waar de ‘gap’ van jouw organisatie zit als het gaat om security en krijg aanbevelingen gebaseerd op feiten!

Prodeta Quickscan

Voor een optimaal inzicht in de situatie van jouw organisatie maken wij gebruik van de Cyber Security Assessment Tool (CSAT). De CSAT brengt met geautomatiseerde scans en analyses van het netwerk – zowel in de cloud als on-premises – de pijnpunten in kaart. Je ontvangt een duidelijk rapport met een actieplan voor de verbetering van de security op basis van feiten. Zo werkt het:

Scan endpoints en andere apparaten in het netwerk

Met behulp van de CSAT verzamelen onze specialisten informatie over accounts, firewall rules, geïnstalleerde applicaties, het OS/Service Pack, shares en de registry.

Scan Active Directory en Azure AD

CSAT haalt gebruikers en groepen op, toont externe gebruikers en ongebruikte (admin) accounts en markeert verdachte accounts.

Scan content in Microsoft 365, SharePoint en Intune

CSAT doorzoekt de content in Microsoft 365, SharePoint en Intune op persoonsgegevens.

Belicht organisatorische processen en beleid

Met behulp van een vragenlijst verzamelen we gegevens over securityprocessen en procedures.

Onze quickscan: iets voor jou?

Kom erachter waar de ‘gap’ van jouw organisatie zit als het gaat om security en krijg aanbevelingen gebaseerd op feiten!

Lees ook onze blog: MKB eenvoudig doelwit van cybercriminelen.