Eureka, gehele automatisering bij één partij

"Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van!"
Stefan Jongeburger, Directeur Eureka Groep

Eureka is een professioneel examenbureau dat onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders faciliteert in het plannen en afnemen van examens. Van het digitaliseren tot en met de afname van examens. Met maar liefst 14 examenlocaties verspreid door heel Nederland en een groot netwerk aan opdrachtgevers is het voor Eureka van groot belang dat haar ICT-omgeving optimaal en veilig werkt. Prodeta ICT heeft Eureka geholpen met de inrichting van een ICT-omgeving die voldoet aan deze eisen en de werkwijze van de organisatie volledig ondersteunt. Robert Kraaijenzang, commercieel directeur Prodeta: “Eureka is een partij die continu in beweging is en dat vraagt om flexibele ICT oplossingen. De snelle groei en ontwikkelingen waren voor Prodeta een leuke en leerzame een uitdaging!”

Stefan Jongenburger, directeur van Eureka, deelt zijn ervaringen over onze samenwerking.

Al zes jaar een vertrouwde partner

“Het is inmiddels zes jaar geleden dat we een samenwerking met Prodeta zijn aangegaan. Best een lange tijd, maar we zijn dan ook erg tevreden. Dat de samenwerking al zo lang stand houdt, heeft er onder andere mee te maken dat de bedrijfscultuur van Prodeta goed past bij die van Eureka. Het contact met Prodeta ervaar ik als prettig en laagdrempelig. Wanneer er zich een probleem voordoet, wordt er direct actie ondernomen.” Aldus Stefan Jongenburger.

Gehele automatisering bij één partij

In eerste instantie regelde Prodeta uitsluitende de automatisering voor de kantooromgeving van Eureka, maar met de opening van eigen examenlocaties werden de diensten van Prodeta nog belangrijker. Zo regelde Prodeta voor deze locaties de hardware, de beveiliging en het beheer op afstand. Dit alles onder de noemer Prodeta Zorgeloos. Voor de kantooromgeving maakt Eureka gebruik van Teamfield, Office 365 en VoIP zakelijke telefonie. Stefan: “Prodeta biedt oplossingen voor alle zaken die betrekking hebben tot de automatisering en dat geeft niet alleen rust, maar bespaart ook veel tijd!”

“ICT oplossingen die aansluiten bij onze wensen”

“Prodeta kent ons bedrijf en weet goed wat wij van hen verwachten. Samen keken wij naar ICT oplossingen die het beste aansloten op onze wensen. Hierdoor heeft Eureka een goed werkende en veilig ICT omgeving. Kortom: Prodeta is een jonge en ambitieuze club, met kennis van zaken, die altijd voor haar klanten klaar staat!” Aldus Stefan Jongenburger, directeur van Eureka.

Wilt u ook vanuit uw bedrijfsprocessen opnieuw kijken naar een passende ICT-omgeving die zorgt voor verhoogde efficiëntie, rust en professionaliteit? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Gebruikte toepassingen in deze case

Overal werken

Optimaal samenwerken

Cloud outsourcing

Beveiliging

Ook alle automatisering in één?

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.