Samen op reis in de wereld van IT

Wat is er mooier dan samen met vrienden op reis te gaan. Een reis in de wereld van IT die wordt gekenmerkt door 20 jaar onderlinge kameraadschap. Vrienden met ieder een eigen bedrijf en specialisme op IT-gebied. Onafhankelijke partners die elkaar ondersteunden waar nodig was. Die reis heeft vijf jaar geleden geleid tot de oprichting van één professionele organisatie, waarin elkaars krachten zijn gebundeld: Prodeta ICT.

Microsoft Silver Partner

Prodeta ICT is een team van Microsoft-specialisten dat geen enkele uitdaging schuwt en altijd zoekt naar de persoonlijke klik met hun klant. In de afgelopen vijf jaar zijn wij gegroeid naar een organisatie van tien gedreven personen met een visie die uitgaat van een cloud first organisatie op basis van Microsoft producten. Wij helpen bedrijven bij de transitie van lokale ICT naar de cloud. Als Microsoft Silver Partner hebben wij bewezen dat alle kennis en ervaring in huis is om onze oplossingen te baseren op Microsoft 365 en Azure. Ons streven is altijd te zorgen voor een perfecte balans tussen licenties, veiligheid en ondersteuning.

Uw drijfveer

Wij willen uw drijfveer begrijpen en vertalen die graag naar een IT-oplossing met maatwerk dat past bij uw organisatie. Wij snappen dat u gewoon wilt dat alles werkt zoals het hoort! Duidelijk. Wij zijn pas tevreden als alles 100% in orde is. We werken op abonnementsbasis. Dat betekent dat ons belang gelijk staat aan uw belang; de IT omgeving stabiel houden en in geval van calamiteiten heel snel weer beschikbaar hebben. Een stabiele omgeving kost ons namelijk minder tijd en geld en dat is uiteindelijk weer beter voor onze relaties. Wij zorgen dat alles perfect functioneert, stabiel is en de ICT-kosten overzichtelijk zijn.

Vijfjarig jubileum?!

Heeft u ons vijfjarig jubileumfeest gemist? Dan bent u niet de enige. Wij ook. Helaas waren er dit jaar geen mogelijkheden om samen met u fysiek te proosten op de vijf succesvolle jaren waarin wij Interessante projecten voor prachtige bedrijven hebben uitgevoerd. Het gebrek aan fysiek contact heeft ons echter getriggerd om meer naar buiten te treden met onze oplossingen. Wij nemen graag het voortouw door regelmatig blogs te publiceren, waarvan wij denken dat ze interessant voor u zijn. Dat jubileumfeestje houdt u nog even tegoed. Voor nu maken wij graag een 1-op-1 afspraak om met u mee te denken hoe wij samen op reis kunnen gaan in de wereld van IT. Wilt u weten wat ‘gewoon meedenken’ voor uw bedrijf betekent? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Graag tot ziens!

De specialisten van Prodeta ICT

Advies van één van onze specialisten

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.