Online overleggen

Overleg en samenwerking gebeurt steeds meer online. Onze kennis van Microsoft Teams gaat verder. Wij maken overleggen en samenwerken professioneler, flexibeler én efficiënter.

Slim (samen)werken

Met Microsoft Teams bieden we alle opties om online optimaal en veilig te overleggen. Zo vergaderen medewerkers gemakkelijk via audio, video of chat met elkaar, klanten en leveranciers. En wil je een presentatie geven? Dan deel je eenvoudig het scherm met anderen. De omgeving personaliseer je bovendien eenvoudig met eigen content. Zo kunnen je medewerkers en afbeelding met het logo van de eigen organisatie uploaden. Onze specialisten kennen alle ins én outs van Microsoft Teams.

  • Onbeperkt (video)chatten
  • Tot 10 GB cloudopslag
  • Gasttoegang
  • Goed beveiligd door de Microsoft Teams-versleuteling

 

Oplossingen op maat

Wij stemmen onze clouddiensten exact af op de behoefte van jouw organisatie. Bij ons kun je kiezen voor maatwerkoplossingen, Office 365 of een combinatie hiervan. Ons team van specialisten adviseert je. We weten als geen ander welke mogelijkheden er voor jou zijn. Wij zijn up-to-date met alle mogelijkheden die Microsoft modern workplace te bieden heeft. Een online werkplek in de cloud zorgt voor tevreden en productieve medewerkers!

Klanten die al succesvol gebruik maken van online overleggen

Bekijk hoe wij de modern workplace inrichten

Een goed gesprek

Waar ligt de behoefte, is er een klik? Laten we kennis maken tijdens een goed en persoonlijk gesprek.

Ontwerpen

Op basis van een uitgebreide inventarisatie zetten we de samen vastgestelde behoeften en doelen om naar een concreet, functioneel en technisch actieplan.

Aan de slag

Onze specialisten maken van het technische design een soepel draaiende werkomgeving waarbij we alle gebruikers meenemen in het proces.

Best Friends in Business

Heb je eenmaal een moderne werkplek die haarfijn aansluit op jouw wensen, dan houden we een vinger aan de pols.

Ook online overleggen met jouw organisatie?

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.