Slimme software voor slimme mensen

De tijd dat uw collega zo naïef was om op links in mailtjes te klikken die in een belabberd Nederlands waren opgesteld, ligt al even achter ons. Hackers worden slimmer en sturen mailberichten die rechtstreeks van uw klant of bank afkomstig lijken te zijn. En qua inhoud wordt het ook steeds aannemelijker! Lees hier maar eens over de zaak van bioscoopketen Pathé.

Met andere woorden: hacken is een serieus beroep dat de afgelopen jaren sterk is geprofessionaliseerd. Uw collega’s zijn zo naïef niet meer, maar pishing-mail is bijna niet meer van echt te onderscheiden. Het is tijd dat u hen met slimme software ondersteunt. Bijvoorbeeld met Microsoft Defender voor Office 365.

Opvolger van ATP

Microsoft Defender voor Office 365 is de opvolger van Advanced Threat Protection. Een software pakket van Microsoft dat apart verkrijgbaar was. Microsoft Defender is een state of the art oplossing die uitgebreide, voortdurende en realtime bescherming biedt tegen softwarebedreigingen zoals virussen, malware en spyware voor e-mail, apps, de cloud en het web. U hoeft het programma niet te downloaden: Microsoft Defender voor Office 365 wordt standaard geactiveerd in de Modern Workspace van Prodeta ICT, waarin de juiste licentie al beschikbaar is.

Enkele highlights

Anti-phishing

Met anti-pishing wordt gedetecteerd of er pogingen zijn van gebruikers die zich voordoen of zij tot uw organisatie behoren. Microsoft heeft een database met verdachte e-mailadressen die zich via intelligente modellen en geavanceerde algoritmen voortdurend aanpast.

Safe-attachments

Safe-attachments beschermt uw e-mail door e-mailbijlagen te controleren op schadelijke en ongepaste inhoud. Alle berichten en bijlagen worden eerst gefilterd op virus- /malware om kwaadwillende bedoelingen te detecteren. Pas als er geen verdachte bijlage wordt gevonden, wordt het bericht doorgestuurd naar de mailbox.

Safe-links

Elke hyperlink in een mailbericht wordt gescand of deze veilig of verdacht zijn. Veilige links blijven toegankelijk en kwaadaardige links worden geblokkeerd.

Werk nog slimmer

Microsoft Defender voor Office 365 is een oplossing voor slimme mensen. En ja, het is nog steeds nodig om als IT Manager uw collega’s bewust te maken van de gevaren van cyberaanvallen. Maar alle beetjes helpen. Als Microsoft-specialist helpen wij u graag bij de beveiliging van uw cruciale bedrijfsdata.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Defender voor Office 365? Laat het ons weten. Als gecertificeerde solution provider van Microsoft zijn wij volledig op de hoogte van alle ins en outs!

De specialisten van Prodeta ICT

Advies van één van onze specialisten

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.