Stichting Christelijk Basisonderwijs Lochem Laren (SCBOLL) kiest voor VoIP telefonie van Prodeta ICT

De Stichting Christelijk Basisonderwijs Lochem Laren (SCBOLL) kiest voor hosted VoIP telefonie van Prodeta ICT.

Op korte termijn wordt de locatie Prins Hendrikschool in Lochem aangesloten op de flexibele VoIP oplossing op basis van 3CX. Doordat op een later moment de Prins Willem Alexanderschool in Laren en school De Rank in Lochem toegevoegd worden aan dezelfde telefooncentrale kan de bereikbaarheid van de locaties verbeterd worden zonder dat daar extra bezetting voor nodig is.

De hosted VoIP telefooncentrale van Prodeta ICT zorgt ervoor dat gesprekken op elke locatie beantwoord kunnen worden. Door gebruik te maken van de smartphone app kunnen leerkrachten bellen vanaf hun mobiele telefoon waarbij het centrale nummer van de locatie wordt weergegeven. Het mobiele nummer van de leerkracht blijft op die manier onbekend.

Prodeta ICT zorgt voor de portering van de bestaande telefoonnummers en hergebruik van de meeste telefoontoestellen zodat met een lage investering de bereikbaarheid en het gemak voor SCBOLL vergroot worden.

Advies van één van onze specialisten

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.