Workspace 365

Workspace 365 brengt alles wat je nodig hebt samen. Zo werk je vanuit de online werkplek vanaf elk apparaat, thuis, op kantoor of waar dan ook. Met Workspace 365 bereik je in één klik alle lokale-, web- en Windows applicaties vanuit één digitale werkplek.

Wat is Workspace 365?

Workspace 365 is een digitale werkplek gebaseerd op de kracht van Microsoft 365. De digitale werkplek biedt toegang tot al je bedrijfsapplicaties, bestanden en e-mail vanuit een eenvoudige en veilige webportal.

  • Alle type applicaties, communicatie en informatie automatisch geoptimaliseerd voor ieder apparaat
  • Veilige werkplek met één inlog tot alle applicaties
  • Vervanging of verlaging van remote desktop kosten
  • Alle documenten in één gebruiksvriendelijk overzicht
  • Een centrale plek voor alle communicatie en informatie

 

Waarom Workspace 365?

Workspace 365 brengt alles wat je nodig hebt samen. Zo werk je vanuit de online werkplek vanaf elk apparaat, thuis, op kantoor of waar dan ook. Met Workspace 365 bereik je in één klik alle lokale-, web- en Windows applicaties vanuit één digitale werkplek.

Mensen die de werkplek gebruiken hoeven zelf niets te installeren. Zij krijgen direct toegang tot applicaties, documenten, informatie en nieuws die voor hun van toepassing is. In een paar klikken voeg je een nieuwe app of informatiebron toe voor een groep of individu.

Voor wie?

 Workspace 365 is handig voor iedere organisatie die makkelijker wil werken. Of je nou gebruik maakt van Microsoft 365 of je wilt je RDP/Citrix oplossing vervangen, het kan met de digitale werkplek.

In de praktijk zetten we de Workspace veel in bij zorginstellingen en maatschappelijke organisaties om zo de toegang tot (zorg) applicaties en documenten te vereenvoudigen.

Klanten die al succesvol gebruik maken van Workspace 365

Bekijk hoe wij de modern workplace inrichten

Een goed gesprek

Waar ligt de behoefte, is er een klik? Laten we kennis maken tijdens een goed en persoonlijk gesprek.

Ontwerpen

Op basis van een uitgebreide inventarisatie zetten we de samen vastgestelde behoeften en doelen om naar een concreet, functioneel en technisch actieplan.

Aan de slag

Onze specialisten maken van het technische design een soepel draaiende werkomgeving waarbij we alle gebruikers meenemen in het proces.

Best Friends in Business

Heb je eenmaal een moderne werkplek die haarfijn aansluit op jouw wensen, dan houden we een vinger aan de pols.

Nieuwsgierig naar Workspace 365 voor jouw organisatie?

Als Microsoftexpert bieden wij precies wat jij nodig hebt. We luisteren en komen met een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen voor een veiligere, efficiëntere en effectievere werkomgeving? Neem contact met ons op voor gratis advies.